Camping Break Out Groningen

Camping Break Out Groningen is de poort tussen stad en ommeland. Natuurgebied 't Roegwold en de Kropswolde Buitenpolder liggen relatief dichtbij, onder meer via het historische lint vanaf Groningen stad tot Siddeburen. Aan of vlakbij dat lint vind je diverse bijzonderheden zoals de monumentale grafkerk van Harkstede, landgoed Fraeylemaborg, de Juffertoren en diverse molens.

Camping Break Out Groningen heeft mooie toeristische velden tussen het groen en aan het water, een camperserviceplek en fijne verhuuraccommodaties. De camping ligt op 10 minuten rijden van de stad Groningen en is dus de ideale uitvalsbasis om in alle rust te profiteren van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Bij aankomst op de camping kies je zelf één van de ruime plekken uit om je caravan, tent of vouwwagen te zetten, aan het water of tussen het groen. Hoe je dat wilt doen is aan jou. Voor campers zijn er verharde staanplaatsen. Liever gebruikmaken van bestaande accommodaties? Dat kan. Boek een safaritent, één van de thema-stacaravans of als je met een grotere groep bent, een groepsverblijf.

Aan activiteiten is geen gebrek. Naast lekker ravotten, op avontuur over het campingterrein, boomhutten bouwen of lekker spelen op het strand kun je hier waterskiën, klimmen, escapen of boogschieten. Vervelen ga je je niet! Ideaal dus voor een vakantie met het hele gezin of met je vrienden. Kijk voor meer informatie over de recreatie activiteiten op Break Out-Grunopark.

Zin in lekker eten & drinken? Dan kan je plaatsnemen in Paviljoen de Seizoenen voor een lekkere lunch of diner. Het paviljoen, gelegen aan de waterskibaan biedt uitzicht op het water en dus ook op de wateractiviteiten.

De camping is geopend van 1 april t/m 31 oktober en voor campers het hele jaar. Voor meer informatie kun je terecht op Camping Break Out Groningen.

Facebookmail