Allround Watersport Meerwijck

Gemoedelijk, comfortabel, veilig, kindvriendelijk en compleet - dat is waar Allround Watersport voor staat.

Allround Watersport ligt aan de Veenroute en het Zuidlaardermeer, onderdeel van UNESCO Geopark “de Hondsrug”. In dit natuurgebied vind je de van alle gemakken voorziene jachthaven, met alles wat je nodig hebt voor een geslaagd watersportavontuur, zoals comfortabele passantenplaatsen aan royale grasvelden met uitzicht op en over het meer - en toch beschut tegen de wind.

De jachthaven ligt direct aan een natuurgebied waardoor het regelmatig voorkomt dat een bever, roerdomp, otter of ree bij de haven wordt gesignaleerd. 

Ook voor fietsers en wandelaars is de haven een geweldig startpunt. Vanaf hier kun je prachtige tochten maken door het zeer gevarieerde Groningse en Drentse landschap.

Allround Watersport is meer dan alleen een haven. Zij proberen om het aanspreekpunt voor elke watersporter te zijn en daarom vind je naast de meest complete watersportwinkel van Groningen en Drenthe, ook een krachtige botenlift tot 25 ton, een drijvend tankstation voor zowel diesel als benzine en een jachtservice en reparatieafdeling die het gehele seizoen voor je klaar staat.

Allround Watersport is kortom hét adres voor elke watersporter in het Noorden en mag zeker niet in het lijstje van te bezoeken plaatsen ontbreken.

Eigenaren Sabine en John Stalman verwelkomen je graag op de jachthaven en in de ruime watersportwinkel. Zij laten je graag genieten van deze parel van het Noorden en de prachtige omgeving.

Voor meer informatie kijk je op Allround Watersport.

Bronnen: Allround Watersport, De Havengids en Modeo.

Facebookmail