A7-indoorski.nl

Voor het eerst leren skiën of snowboarden, de bestaande techniek verbeteren, goed voorbereidt op wintersport of gewoon eens op een andere manier lekker sporten? A7-indoorski.nl is dé plek. Ervaren wintersporters kennen het wel, de ‘derde dag dip’. Spierpijn op onverwachte plekken. Met een goede en gezellige voorbereiding is dat straks de hele vakantie lekker skiën of boarden zonder gedoe in plaats van maar een paar dagen. Voor beginnend skiërs of snowboarders is het zoveel leuker al voor de vakantie de basistechniek te kennen zoals remmen en sturen!

Hightech piste

Ski- en snowboardbeleving staan voorop bij A7-indoorski.nl. De extra ruime hightech rollende skipiste heeft het grootste in hellinghoek verstelbare ski-oppervlak in zijn klasse, bijna anderhalf keer zo breed en anderhalf keer zo lang als de meeste indoorbanen. De projecteerbare start- en afstandsvakken zorgen voor voldoende afstand tot anderen zonder elkaar in de weg te zitten. Het hightech slalomsysteem projecteert vijf varianten: kleine slalom, medium slalom, grote slalom, dubbele slalom (naast elkaar) en de spannende random slalom. Elke variant heeft twintig niveaus, waardoor het nooit te moeilijk noch te makkelijk is. Gecertificeerde leraren verzorgen de lessen aangepast aan elk niveau en veiligheid staat altijd voorop.

Speciaal voor kinderen

Kids krijgen spelenderwijs de techniek onder de knie. De piste kan qua snelheid en hellinghoek traploos aan hun niveau worden gepast. Van groene ‘babypiste’ tot zwarte ‘speedy-piste’, alles is mogelijk. Zo nodig stopt de piste automatisch en voor de beginnertjes zijn er extra steuntjes. De supergave digitale slalom met kerstbomen en sneeuwpoppen is voor iedereen leuk en is zo in te stellen dat ook de beginners het kunnen. Plezier en uitdaging gegarandeerd!

Met hapje en drankje toekijken

De gezellige bar rechtstreeks onder aan de piste biedt volop zicht op de actie, terwijl de grote spiegelwand voorkomt dat mensen op de piste worden afgeleid. Met ruim dertig zitplaatsen en catering op maat is dit ook een zeer geschikte plek voor een sportief bedrijfs-, vrienden- of familiefeest.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden vind je A7-indoorski.nl.

Facebookmail