Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stormram

5 november @ 20:15 - 22:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 11 februari 2025 at 20:15

One event on 8 april 2025 at 20:15

Eén avond, twee makers. Laat je verrassen door het nieuwste uit de Noord Nederlandse theaterwereld. Aan het einde van de avond zijn publiek en makers van harte welkom om gezellig na te praten.

De Heksenhamer

Wat weten we écht over de heksenvervolgingen van 600 jaar geleden? En hoe wordt de heks nu afgebeeld? Collectief Teder neemt je mee in de grimmige realiteit achter de sprookjesachtige heksenjacht. Met harmonische zang, akoestische gitaren en humoristische karakters, gidsen Isa Zwart en Clé Delphi je door de geschiedenis. Ze belichten het beruchte boek De Heksenhamer van Heinrich Kramer, een middeleeuws handboek dat rechters instrueerde hoe heksen te herkennen en vervolgen.

Het uur der aarde

Een geweldloos klimaatprotest escaleert in een orgie van geweld, met talloze arrestaties en zelfs een dodelijk slachtoffer. Het uur der aarde is een satirische voorstelling over een uit de hand gelopen protest, gespeeld door de vooropleiding van jeugdtheaterschool Garage TDI.

Praktisch

  • Om nieuwe aanwinsten van de noordelijke theaterwereld een boost te geven kun je extra voordelig naar de Stormramvoorstellingen: één avond voor € 12,50, alle drie de avonden voor € 19
  • Meer informatie vind je op Stormram
Facebookmail

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
20:15 - 22:15
Evenement Categorie:

Locatie

Kielzog Theater Kunstencentrum – locatie Gorecht Oost
Gorecht Oost 157
Hoogezand, 9603 AE Netherlands

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.