Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Huis Kielzog Hoofdstraat

15 september @ 13:00 - 17:00

Welke cursus volg jij in het nieuwe seizoen? Ontdek het tijdens het Open Huis en bekijk de nieuwe locatie van Kielzog!

Aan de Hoofdstraat 258 in Hoogezand kun je vanaf dit seizoen terecht voor beeldend-, dans- en theaterlessen. Ook verhuizen de groepslessen muziek en koren naar deze locatie. Het aantal cursisten van Kielzog is de afgelopen vijf jaar bijna verdubbeld en het werd hoog tijd om van de kleinere huurlocatie te verhuizen naar een plek waar alle ruimte is.

“Onze ambitie is om van deze locatie een volwaardige cultuurplek te maken.”, aldus directeur Ids Dijkstra. “Dat betekent dat we ervoor zorgen dat het nieuwe gebouw dusdanig wordt verbouwd dat de cursusruimten aan de nieuwste standaarden voldoen en onze cursisten zich daar thuis voelen.”

De Hoofdstraat heeft ruim 1.500 m2 en is daarmee meer dan 1,5 x zo groot als de voormalige locaties boven het zwembad en in de Vredekerk. Volop ruimte dus om door te ontwikkelen met groepen en samenspel. Individuele muzieklessen, popbandjes en het theater blijven op de huidige locatie aan Gorecht Oost.

Op zondag 15 september is de Hoofdstraat geopend voor iedereen en worden de Kielzog Ontdekdagen afgetrapt met workshops en rondleidingen. Het programma loopt van 13:00 uur tot 17:00 uur en aanmelden is niet nodig.

Kijk voor meer informatie op Kielzog.

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
15 september
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kielzog.nl/evenementen/open-huis-kielzog-hoofdstraat

Locatie

Kielzog Kunstencentrum – Locatie Hoofdstraat
Hoofdstraat 258
Hoogezand, Netherlands
Website:
https://www.kielzog.nl/

Overige informatie

Kosten
Gratis.