Hotel Van der Valk Zuidbroek

Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek A7 biedt de rust en ruimte om er lekker even tussenuit te zijn, of juist om je volledig te kunnen focussen op je werk. Met multifunctionele zalen, een eigen evenementenhal, ruime, comfortabele kamers en een heerlijk restaurant is dit hotel de ideale plek om te verblijven en de verrassend mooie omgeving te ontdekken.

Geniet van een heerlijk verblijf in één van de 120 ruime en comfortabele kamers. Kies wat bij je past: de Suites, Comfort Kamers of Standaard Kamers zijn voorzien van alle comfort en luxe. Naast tweepersoonskamers zijn er ook kamers waar je kunt overnachten met drie of vier personen.

Neem plaats in het restaurant en geniet van een uitstekende maaltijd in een informele sfeer. Het chefs team creëert ieder seizoen een verrassend a la carte menu waarbij het jou als gast aan niets ontbreekt. Ze maken gebruik van lokale leveranciers om de seizoensmenu’s invulling te geven. Zo worden de asperges iedere dag vers van het land geserveerd. Bij mooi weer kun je eten en drinken op het terras waar het weidse uitzicht je zal verrassen.

Het hotel telt tien geautomatiseerde multifunctionele zalen, waarvan 3 moderne boardrooms. Bijzonder geschikt voor vergaderingen, congressen, bijeenkomsten, workshops en feestelijke gelegenheden met niet te vergeten voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor meer informatie kijk je op Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7.

Coronabeheersmaatregelen

 • Terras, lunchruimte en diner ook voor gasten die niet in het hotel overnachten deels open van 10.00 – 23.00 uur. Het hotel is 24 uur per dag geopend. Voor alle ruimtes geldt:
  • Maximaal twee personen per tafel
  • Bij mensen van hetzelfde huishouden: maximaal vier personen per tafel
 • Reserveren:
  • Onnodig voor het terras. Mits er plaats is kun je vrij en zonder reservering op het terras lunchen en dineren
  • Binnen in het restaurant kunnen maximaal dertig personen lunchen of dineren. Wil je in het restaurant lunchen of dineren dan moet je vooraf reserveren
  • Om te dineren reserveer je voor een tijdslot (17.00-19.30 uur of 19.30-22.00 uur)
  • Reserveren kan via 0598 453 787
 • Overige maatregelen: toiletten zijn toegankelijk. Er zijn extra hygiënemaatregelen zoals desinfectie, schermen, handschoenen, enz., maar mondkapjes zijn onnodig

Grote renovatie

Op 19 juni 2020 is het hotel officieel gestart met de grootse renovatie van Van der Valk Groningen - Zuidbroek. Het gehele hotel wordt volledig onder handen genomen en krijgt een grote make-over. De tuin, de entreegevel, het terras en een aantal vergaderzalen en kamers zijn reeds vernieuwd. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het dak.  Maar liefst 4600 vierkante meter dak wordt geheel vernieuwd. Dit gaat om in totaal 70.000 dakpannen en het krijgt een nieuwe en frisse kleur! In oktober/november zijn de hotelgangen aan beurt en in januari zal er gestart worden met het restaurant met Live Cooking buffet.

Facebookmail