Tips voor thuisblijvers

Lees hier alle tips over online acties, thuis bezorgen en andere initiatieven. Wil je dat jouw idee hier ook bij komt te staan? Neem contact op! 

Kaap Steendam

Kaap Steendam (voormalig Podiumcafé Peter en Leni) en Paviljoen Overdiep in Appingedam slaan de handen in één en starten met afhaal vanaf vrijdag 16 oktober. Hetzelfde menu, op twee locaties. Oh, en het menu wisselt elke week. Dat is toch helemaal top! Van donderdag t/m zondag in Steendam (06-27279323) en van donderdag t/m dinsdag in Appingedam (0596-682550).

Leuk voor het weekend: de Damster borrelbox. Een verrassingbox vol met lekkere hapjes om het weekend in te luiden, inclusief een fles wijn of vier flesjes speciaalbier. Voor meer info kijk je op Kaap Steendam.

Cocoon To Go

Cocoon Coffee & More wordt Cocoon To Go! Dagelijks kun je hier terecht voor een goede kop koffie of een heerlijke koffiespecial of een lunchbox To Go.

Terwijl al dat lekkers voor je wordt klaargemaakt, kun je mooi even rondsnuffelen in de winkel, tussen alle leuke spullen van Lak of Smak. Nu met inpakservice!

De Tijd Schildmeer

Ook bij De Tijd Schildmeer is het nu mogelijk om heerlijke gerechten te laten bezorgen of af te halen. Ze bezorgen binnen een aanrijtijd van 20 minuten vanaf Steendam en het minimale bestelbedrag is €17,50. Bekijk snel het speciaal samengestelde menu.

De Boerderij

De Drive Through van Restaurant De Boerderij gaat weer open. Van donderdag t/m zondag kun je bij dit heerlijke restaurant bij de Fraeylemaborg een kant en klare maaltijd afhalen zonder je auto te verlaten. Kijk op Drive Through Fraeylema voor de menu's en alle info.

Toch liever een bezoekje aan het restaurant zelf? Koop dan online een cadeaubon. Wanneer het restaurant straks weer geopend is, kan deze worden verzilverd.

Hotel Van der Valk Westerbroek & Zuidbroek

Bij het Van der Valk restaurant in Westerbroek kan eten worden afgehaald. ,,Onze keukenbrigade heeft een speciaal afhaalmenu samengesteld met de populairste gerechten van onze menukaart,” vertelt Marianne Durville. De chef-kok heeft daarnaast heerlijke winterse desserts toegevoegd aan het menu. De gerechten kunnen op een afgesproken tijd worden opgehaald en parkeren kan voor de deur. Graag contactloos afrekenen. Thuis laten bezorgen kan ook, in een straal van tien kilometer zelfs gratis. Bestellen kan makkelijk en snel via een app, telefonisch of per e-mail.

Ook bij het Van der Valk hotel in Zuidbroek kun je weer de lekkerste Van der Valk gerechten in huis halen. Benieuwd naar wat er allemaal tussen zit? Bekijk het menu.

Gasterij De Driesprong

Bij Gasterij De Driesprong in Slochteren blijft de cafetaria geopend voor afhaal. Desgewenst kunnen ze je bestelling ook naar je auto brengen. Bovendien gaat De Driesprong hun standaard menu's uitbreiden met extra maaltijden, zowel voor bezorging als afhaal. Eet smakelijk!

Winkelcentrum De Hooge Meeren

Winkelcentrum De Hooge Meeren is ook de komende weken open op de reguliere openingstijden. Wel vervalt de koopavond vanaf 20.00 uur voor alle zaken. Ondernemers kunnen eerder sluiten. Uitzondering zijn de beide supermarkten, Albert Heijn en Lidl. Shoptober gaat gewoon door, waarbij alle Shoptoberacties coronaproof plaatsvinden.

Facebookmail