Thuis uit eten

De Boerderij

De Drive Through van Restaurant De Boerderij gaat weer open. Van donderdag t/m zondag kun je bij dit heerlijke restaurant bij de Fraeylemaborg een kant en klare maaltijd afhalen zonder je auto te verlaten. Kijk op Drive Through Fraeylema voor de menu's en alle info.

Toch liever een bezoekje aan het restaurant zelf? Koop dan online een cadeaubon. Wanneer het restaurant straks weer geopend is, kan deze worden verzilverd.

Hotel Van der Valk Westerbroek & Zuidbroek

Bij het Van der Valk restaurant in Westerbroek kan eten worden afgehaald. ,,Onze keukenbrigade heeft een speciaal afhaalmenu samengesteld met de populairste gerechten van onze menukaart,” vertelt Marianne Durville. De chef-kok heeft daarnaast heerlijke winterse desserts toegevoegd aan het menu. De gerechten kunnen op een afgesproken tijd worden opgehaald en parkeren kan voor de deur. Graag contactloos afrekenen. Thuis laten bezorgen kan ook, in een straal van tien kilometer zelfs gratis. Bestellen kan makkelijk en snel via een app, telefonisch of per e-mail.

Ook bij het Van der Valk hotel in Zuidbroek kun je weer de lekkerste Van der Valk gerechten in huis halen. Benieuwd naar wat er allemaal tussen zit? Bekijk het menu.

Cocoon To Go

Cocoon Coffee & More wordt Cocoon To Go! Dagelijks kun je hier terecht voor een goede kop koffie of een heerlijke koffiespecial of een lunchbox To Go.

Terwijl al dat lekkers voor je wordt klaargemaakt, kun je mooi even rondsnuffelen in de winkel, tussen alle leuke spullen van Lak of Smak. Nu met inpakservice!

Kaap Steendam

Kaap Steendam (voormalig Podiumcafé Peter en Leni) en Paviljoen Overdiep in Appingedam slaan de handen in één en starten met afhaal vanaf vrijdag 16 oktober. Hetzelfde menu, op twee locaties. Oh, en het menu wisselt elke week. Dat is toch helemaal top! Van donderdag t/m zondag in Steendam (06-27279323) en van donderdag t/m dinsdag in Appingedam (0596-682550).

Leuk voor het weekend: de Damster borrelbox. Een verrassingbox vol met lekkere hapjes om het weekend in te luiden, inclusief een fles wijn of vier flesjes speciaalbier. Voor meer info kijk je op Kaap Steendam.

ambachtelijke hazepeper

Hotel Faber

Komen jouw lievelingsgerechten uit de Hollandse of Franse keuken? Met boerengehaktbal, Groninger mosterdsoep, hazenpeper, kalfslever, saté, stamppot en nog veel meer hartig en zoet lekkers kom je bij Hotel Faber goed aan je trekken. Haal af of laat wat thuisbezorgen, van alleen een hoofdgerecht tot een compleet driegangenmenu. Ook voor de kerstdagen kun je hier prima terecht.

Voor overnachtingen is Hotel Faber gewoon open. Verblijf je in het hotel, dan ontbijt en diner je gewoon in het restaurant.

Meer informatie vindt je op Hotel Faber.

Heemtuin Muntendam

Heb je nog een klus liggen waar je maar niet aan toekomt? Tuinwerk, sorteerwerk, inpakwerkzaamheden, kerstpakketten maken, ondersteuning in de schoonmaak of catering? Bij de Heemtuin in Muntendam horen ze het graag! Hun medewerkers staan te popelen om aan de slag te gaan, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Voor meer informatie stuur je een mailtje naar: info@heemtuinmuntendam.nl .

Ook kun je hier op de vrijdagmiddagen op reservering overheerlijkse stamppotjes ophalen. Voor maar € 6,50 ontvang je een goed gevulde maaltijd én een lekker toetje.

De Amshoff

Leuk idee voor de feestdagen, dit feestelijke pakket van De Amshoff! Met bubbels of champagne, Saakje's zoete bakboek met meer dan 100 zoete recepten, prachtig versierde meringuekransen en nog veel meer. Kijk op De Amshoff voor meer informatie.

De Tijd Schildmeer

Ook bij De Tijd Schildmeer is het nu mogelijk om heerlijke gerechten te laten bezorgen of af te halen. Ze bezorgen binnen een aanrijtijd van 20 minuten vanaf Steendam en het minimale bestelbedrag is €17,50. Bekijk snel het speciaal samengestelde menu.

De Streekcateraar

Wil je wat bijzonders voor ontbijt of lunch doen? Lekker borrelen of met je gezin een klein feestje thuis vieren? Dan zijn de samengestelde boxen van De Streekcateraar iets voor jou. Ook voor de feestdagen zijn er verschillende mogelijkheden. Kijk op De Streekcateraar voor meer informatie.

Gasterij De Driesprong

Bij Gasterij De Driesprong in Slochteren blijft de cafetaria geopend voor afhaal. Desgewenst kunnen ze je bestelling ook naar je auto brengen. Bovendien gaat De Driesprong hun standaard menu's uitbreiden met extra maaltijden, zowel voor bezorging als afhaal: bijvoorbeeld met hun angstaanjagende lekkere Halloween-menu. Eet smakelijk!

Dorpshuis Kolham

Sla twee vliegen in één klap en bestel je maaltijd bij dorpshuis 't Mainschoar in Kolham. Dan wordt er voor je gekookt én steun je het dorpshuis! Bestel het afhaalmenu voor vrijdag 17.00 uur en geef aan hoe laat je je maaltje de daaropvolgende zondag wilt komen halen. Dat kan per mail via mainschoar@gmail.com of bel 06-53219579.

 

Facebookmail