Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Holland Dance Festival & Codarts Rotterdam – Talent on the Move

3 februari 2022 @ 19:30 - 21:30

Talent On The Move is het jaarlijkse tourneeprogramma van de veelzijdige topdanstalenten van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. Ook dit seizoen kun je weer genieten van het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft – van solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd. 

De jaarlijkse tournee van Talent On The Move is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Holland Dance Festival heeft haar thuisbasis in dansstad Den Haag en programmeert het hele jaar door vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen en projecten, met als hoogtepunt de tweejaarlijkse, wereldwijd befaamde dansbiënnale in Den Haag. Codarts Rotterdam heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa. Hierdoor kunnen de jonge dansers profiteren van Codarts’ uitstekende connecties met het internationale werkveld.

Bewonder de sterren van morgen!

Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden jong toptalent graag een landelijk podium, een initiatief dat afgelopen jaar ook op veel bijval van minister van Cultuur Ingrid van Engelshoven kon rekenen. Door Talent On The Move kunnen de dansers uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring opdoen, want jaarlijks is het programma in ongeveer dertig steden in Nederland te zien. In 2018 sloten de jonge dansers hun tournee zelfs af met twee zeer succesvolle voorstellingen in het Ailey Citigroup Theater in New York City.

Voor meer informatie kijk je op Kielzog.

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
3 februari 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kielzog.nl/theater/holland-dance-festival-codarts-dance-company/?mc_cid=ad7eb9e9ba&mc_eid=337dff8aad

Locatie

Kielzog Theater Kunstencentrum
Gorecht Oost 157
Hoogezand, 9603 AE Netherlands

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.