Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start Blote Voeten Pad Fraeylemaborg

1 juli @ 11:00 - 17:00

Trek je schoenen en sokken uit en beleef het Blote Voeten Pad in het Slochterbos! Onderweg op de bewegwijzerde route zijn er talloze verrassende activiteiten, met de nadruk op welzijn en beleving. Voelen met je voeten hoe grond aanvoelt, op een pad langs struiken, bomen en planten die je voelt en ruikt. Een pad waarlangs je leuke dingen kunt beleven, zoals waterpret, klimmen, balanceren en wiebelen. Ook wandel je langs en soms dwars door de follies, verrassende gebouwtjes.

Naast de belevenis van de blote voeten zijn op de wandeling veel mooie houten installaties geplaatst voor muzikale en zintuigelijke ervaringen. Deze zijn van hout uit het park gemaakt door Klaas Schipper en zijn medewerkers van Stichting De Olle Bongerd. Zo kan je muziek maken op allerlei installaties in de boomgaard achter de borg. Verbazingwekkend hoeveel speelse klankkleur hier te bereiken is! Of ga al balancerend over de boomstam die over een brede sloot ligt bij de folly Strotempel. Een topper is ook de picknickbank midden in de Ronde Kom. Een unieke kans om uit te rusten midden in een achttiende-eeuwse vijver!

Details

  • Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 tussen 11.00 en 17.00 uur
  • Het Blote Voeten Pad is uitgezet over 23 hectare. Je kunt dus voldoende afstand houden
  • Entree € 4, kinderen t/m twaalf jaar € 2,50. Koop je tickets op Fraeylemaborg of kom spontaan langs. Je ticket wordt omgewisseld voor een bandje en dan ga je van start
Facebookmail

Gegevens

Datum:
1 juli
Tijd:
11:00 - 17:00

Locatie

Fraeylemaborg
Hoofdweg 30
Slochteren, 9621 AL Nederland
Telefoon:
0598-421568
Website:
www.fraeylemaborg.nl

Organisator

Fraeylemaborg
Website:
www.fraeylemaborg.nl

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.