Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Openluchtspel Snorro

28 juni @ 20:00 - 22:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 20:00, repeating until 29 juni 2019

Foto: het ouderlijk huis van Don José © Willem van der Velde – Fotografie

Een vrolijke familievoorstelling

Het Fraeylema Ensemble speelt vrijdag 28 juni (20.00 uur), zaterdag 29 juni (20.00 uur) en zondag 30 juni (14.00 uur) ‘Snorro’ van Don Duyns. Beleef de komische parodie op ‘Zorro’ op het Landgoed Fraeylemaborg.

De repetities zijn in volle gang! De creatieve decors zijn van Bas de Bruijn. De acteurs oefenen met negen monumentale decorstukken, die ze zelf tijdens het spel verwisselen voor een spectaculaire beleving van het verhaal.

De mysterieuze Snorro en zijn paard Wervelwind bestrijden de tirannieke El Commandante. En Snorro heeft een oogje op Conchita, terwijl hij als Don José, zoals hij eigenlijk heet, van zijn vader met een ander meisje moet trouwen. Hoe loopt dit af?

Gerard Deiman, Jolein Wind, Henk van der Woude, Nick Kamerling, Indy-Lynn de Haan, Jasper Vaessen, Trea Alers, en Ralf Hunze (v.l.n.r.) spelen samen met Nico van der Wijk hilarische rollen onder regie van Albert Secuur. Lieneke Visser en Marieke Bout zijn druk bezig met kleurrijke kostuums in Mexicaanse sfeer. De band met Moniek Bollen, Eric Bosma, Riannah Turk en Gerard Wolbers brengen zinderende zomerhits onder leiding van Jasper Vaessen … kortom de ideale familievoorstelling voor het hele gezin!

Koop snel je tickets via Fraeylema Ensemble.
Volwassenen € 15,00, kinderen t/m 14 jaar: € 8,00

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Fraeylemaborg
Hoofdweg 30
Slochteren, 9621 AL Nederland
Telefoon:
0598-421568
Website:
www.fraeylemaborg.nl

Organisator

Fraeylema Ensemble
Website:
http://www.fraeylemaensemble.nl/

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.