Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening groepsexpositie in De Ent met muziek van JazzWhat

20 maart @ 14:00 - 17:00

In Kunst- en cultuurhuis De Ent in Hellum is vanaf 20 maart 2022 een expositie te zien van kunstenaars van Het Beleveniscollectief en De Draad. Zij tonen een veelheid van kunstzinnige opvattingen in beeld en vorm. De expositie toont eveneens werk van enkele onlangs overleden kunstenaars die nauw verbonden waren aan beide collectieven. De expositie is iedere zondag geopend van 14:00 tot 17:00 uur. De expositie duurt vervolgens tot eind juni 2022.

Op zondag 20 maart speelt ter opluistering van de expositie vanaf 14.00 uur de jazzformatie JazzWhat in De Ent. JazzWhat is een Drents-Groningse jazzformatie die zich toelegt op het spelen van jazz- standards uit het Great American Songbook. Het repertoire omvat nummers van onder andere Billie Holiday, Cole Porter, Horace Silver, Stan Getz, Antonio Carlos Jobim en Oliver Nelson. JazzWhat brengt door een moderne en eigentijdse uitvoering van het repertoire een hommage aan deze nog steeds populaire jazz stijl.

Kunst- en cultuurhuis De Ent is gevestigd aan het Bovenpad 13 nabij de Walfriduskerk in Hellum. De entree is vrij. Voor meer informatie kijk je op De Ent.

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
20 maart
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/dedraad.nl

Locatie

Kunst- en cultuurhuis De Ent
Bovenpad 13
Hellum, 9627 PN

Overige informatie

Kosten
Gratis.