Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Golfdag bij Golfclub Duurswold

20 april @ 10:00 - 18:00

Tijdens de Open Golfdag is het mogelijk om gratis kennis te maken met de golfsport bij de Groningse Golflcub in Steendam. Bezoekers kunnen ervaren hoe leuk golfen is en kennis maken met de golfsport, de golfbaan en het gezellige clubleven van de golfclub.

Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom. Geïnteresseerden krijgen golfles van een professional en een rondleiding over de golfbaan. Ook bestaat de mogelijkheid om zelf een rondje te golfen op de Par-3 golfbaan. Dit is een korte zes holes golfbaan met holes variërend van 30 – tot 90 meter lengte.

De Open Golfdag is voor het hele gezin. Ook voor kinderen zijn er allerhande activiteiten en heeft de jeugdcommissie leuke spellen uitgezet om spelenderwijs kennis te maken met de golfsport.

In en om het clubhuis is deze dag van alles te doen. Er zijn verschillende standjes waar lokale ondernemers hun producten presenteren. Zo is er een heuse pop-up golfwinkel met nieuwe en gebruikte golfspullen, zijn er allerhande lekkernijen en vanzelfsprekend is er een wijnproeverij.

Kennismaken met de golfsport? Of alleen maar een kijkje nemen op de golfbaan? Iedereen is van harte welkom! Voor actuele informatie kijk je op Golfclub Duurswold.

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Website:
http://www.golfclubduurswold.nl/GCDuurswold3G/

Locatie

Golfclub Duurswold
Roegeweg 2
Steendam, 9629 PA Nederland
Website:
http://www.golfclubduurswold.nl

Organisator

Golfclub Duurswold

Overige informatie

Kosten
Gratis.