Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Najaarsplantenmarkt

25 september @ 10:00 - 26 september @ 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 25 september 2021 at 10:00

Genieten van de nazomer én je voorbereiden op het winterseizoen. Het kan op de Najaarsplantenmarkt, de feestelijke afsluiting van de zomer. Ter ere daarvan gelden flinke kortingen op vrijwel alle planten.

Het najaar is de beste tijd om te planten. Een plant die nu de – nog warme – grond in gaat, heeft volgend jaar al een flinke voorsprong. Extra aandacht is er voor siergrassen en najaarsbloeiers als herfstanemoon, zilverkaars, asters, zonnehoeden en salvia’s.

Andries Bierling, één van de eigenaars van Tuingoed Foltz, geeft op beide dagen om 14.00 uur een rondleiding door de tuinen en vertelt over toepassing van siergrassen en nazomerbloeiers. In de tuinen vind je indrukwekkende beelden van Alinda Ottens, Moniek Westerman en René de Boer. Engelse teas & scones en Gronings-Brabants gebak maken er een nazomers tuinfeest van.

Twee weekend met bijzondere gasten

In het eerste weekend van 18 en 19 september is sieradenontwerpster Francis van Dijk (Oju Ona) te gast. Zij neemt een unieke collectie halskettingen van oude stenen en antieke ornamenten mee. Tijdens het tweede weekend van 25 en 26 september verrassen De Cruydt-hoeck en De Heliant met verwilderingsbollen, bijzondere zaden en inheemse planten.

Meer informatie vind je op Najaarsplantenmarkt.

 

Facebookmail

Gegevens

Begin:
25 september @ 10:00
Einde:
26 september @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Tuingoed Foltz
Hereweg 346
Meeden, 9651 AT
Telefoon:
0598635000
Website:
www.tuingoedfoltz.nl

Organisator

Tuingoed Foltz
Website:
www.tuingoedfoltz.nl

Overige informatie

Kosten
Gratis.