Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jeangu Macrooy

9 april @ 20:00 - 22:00

“Jeangu Macrooy is een van de beste zangers van Nederland. Hij beschikt namelijk niet alleen over volume en schoonheid, maar laat zijn stem leiden door de emotie in zijn songs. (…) Kippenvel!” Kun jij je helemaal vinden in deze beschrijving van het muziektijdschrift OOR? Kom dan naar zijn optreden en ervaar zijn fraaie songs in een intieme setting.

Soulzanger Jeangu Macrooy vergaarde internationale roem toen hij in 2020 met het prachtige Grow mee zou doen aan het Eurovisie Songfestival. Helaas werd de competitie uitgesteld. Vorig jaar kreeg de zanger een herkansing met Birth Of A New Age. Zijn debuutalbum High On You (2017) werd genomineerd voor een Edison Pop en hij vestigde zich definitief aan de top met opvolger Horizon (2019), een heerlijke mix van soul, pop en een vleugje gospel. Op dit moment werkt Macrooy aan zijn derde studioalbum dat later dit jaar verschijnt. De eerste twee singles, A Little Greener, uitgeroepen tot Topsong op NPO Radio 2, en Worship beloven veel goeds.

Het concert is onderdeel van ODE, waarin Jeangu Macrooy een rondje maakt langs drie Groningse kerken. Kaarten kosten € 15 en bestel je via Jeangu Macrooy.

Facebookmail

Gegevens

Datum:
9 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kruiskerk Noordbroek
Noordersingel 1
Noordbroek, 9635 AV

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.