Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

InBeeld

27 september @ 13:30 - 15:30

Sebastian Haffner: ”Wie iets van een bepaalde tijd wil begrijpen, moet biografieën lezen, en dan niet die van staatslieden, maar de in aantal veel te schaarse biografieën van onbekende burgers.”

Met InBeeld vertelt Kielzog de bijzondere verhalen van gewone Midden-Groningers. In een korte documentaire staat de vraag centraal: wat deed je toen je 16 was? Aan de hand van de mini-documentaires wordt een portret gemaakt in de vorm van een muziekstuk en een beeldend werk.

Liefke Knol, Pauline Los en Margriet Westerhof maken de documentaires. Singer-songwriter Jan Henk de Groot en beeldend kunstenares Dineke Oosting maken ieder op geheel eigen manier een portret.

De resultaten worden gepresenteerd tijdens de InBeeld-middagen in het Kielzog theater.

Maatschappelijke verbinding
Directeur Ids Dijkstra. “Onze rol is het bereiken en verbinden van alle mensen in gemeente door middel van kunst en cultuur. Met dit project gebruiken we meerdere disciplines van Kielzog. Zowel beeldende kunst, muziek en theatrale zaken worden ingezet om onze inwoners op een speciale manier vast te leggen. Voor de oplettende kijker zijn er veel mooie verhalen te vinden. Ik zie dit project als een mooie vorm van onze maatschappelijke rol.”

Data
Zondag 27 september over Fransje en Derc Koops
Zondag 29 november

Aanvang
13:30 uur

Toegang
gratis

Bekijk hier de verhalen van vorig theaterseizoen.

Facebookmail

Gegevens

Datum:
27 september
Tijd:
13:30 - 15:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kielzog.nl/activiteit/inbeeld/

Locatie

Kielzog Theater Kunstencentrum
Gorecht Oost 157
Hoogezand, 9603 AE Netherlands

Overige informatie

Kosten
Gratis.