Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duda Paiva Company

11 februari @ 20:00 - 22:00

Bruce Marie

Deze theatervoorstelling is een absolute aanrader voor toneelliefhebbers, dansliefhebbers of iedereen die een keer iets nieuws wil uitproberen. Dit seizoen nog overdonderde Duda Paiva het publiek met hun voorstelling Vergeten Dieren en Verloren Zaken. In zijn nieuwe solovoorstelling Bruce Marie gaat Duda Paiva op zoek naar een onbeperkt leven, door middel van een digitale ingreep.

Wat als er een chip is die mensen alle fysieke beperkingen van het lichaam doet overstijgen? Dan moet je het geluk hebben dat je hem krijgt. Binnen in het laboratorium zit Bruce, een gespleten persoonlijkheid, dragqueen op leeftijd, een man met een lichaam dat niet meer wil, maar wel: iets dichter bij zo’n chip dan de rest. In het lab zit ook Muffin, een aap waarop al uitgebreid geëxperimenteerd is en die al een chip heeft. En er is Dioginis, een cynisch hond die alleen nog maar in een digitale 3D-wereld lijkt te kunnen leven.

Bruce Marie is gebaseerd op een niet te stoppen realiteit. Een voorstelling over verval en kwetsbaarheid in tijden waarin alles te beïnvloeden lijkt, mits je maar genoeg middelen hebt. In deze komedie met scherpe dialogen en gewaagde choreografieën tussen speler en poppen, laat Paiva alle facetten van zijn ongeëvenaarde talent zien.

Voor meer informatie kijk je op Kielzog.

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
11 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kielzog.nl/theater/duda-paiva-company-2/?mc_cid=ad7eb9e9ba&mc_eid=337dff8aad

Locatie

Kielzog Theater Kunstencentrum
Gorecht Oost 157
Hoogezand, 9603 AE Netherlands

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.