Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Passie van nu: Troost in zeven talen (livestream)

28 maart 2021 @ 20:30 - 22:30

Op de unieke locatie de Koepelkerk in Sappemeer vindt in 2021 een reeks concerten plaats die muzikale klasse combineren met uitmuntende akoestiek en een bijzondere sfeer. Op 28 maart trapt operagezelschap World Opera Lab af met ‘De Passie van Nu‘.

Met ‘De passie van Nu: troost in zeven talen’ brengt opera gezelschap World Opera Lab, onder artistieke leiding van Miranda Lakerveld, in zeven muzikale talen het verhaal van onze wereld van nu; onze verschillen en hoe we elkaar de hand reiken. Met de Matteüspassie van Bach als basis komen eeuwenoude verbindingen tussen culturen tot leven. Een voorstelling als een goed gesprek, vol schoonheid en verzoening en een verrijking van de paastraditie.

Miranda Lakerveld, artistiek leider van het World Opera Lab, heeft naar aanleiding van de jaarlijkse Matthäus Passion-traditie een interreligieuze passie gemaakt. ‘De Passie van Nu’ is gebaseerd op Christelijke en islamitische ceremonies die elkaar door de eeuwen heen, grensoverschijdend tot aan Azië, beïnvloed hebben.

Het World Opera Lab legt zich consequent toe op het produceren van opera’s die een inspiratie zijn voor een inclusieve samenleving. De interculturele operavoorstellingen overbruggen culturele verschillen en bevragen maatschappelijke thema’s op poëtische wijze.

Details

  • Op zondagavond 28 maart om 20.30 start de livestream. Vanuit je eigen huiskamer geniet je op deze manier van een avondvullend programma met muziek van wereldklasse.
  • Tickets koop je voor de gereduceerde prijs van €8,50 via de website.
  • Actuele informatie en muzikale inspiratie vind je op de Facebook pagina van de Koepelkerk

 

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
28 maart 2021
Tijd:
20:30 - 22:30
Evenement Categorie:
Website:
http://www.travauxpublics.nl/koepelkerkconcerten

Locatie

Koepelkerk
Noorderstraat 167-169
Sappemeer, 9611 AD Netherlands
Telefoon:
0598 857 000
Website:
https://www.koepelkerksappemeer.nl/

Organisator

Travaux Publics
Telefoon:
+31 (0)6 217 18 783
Website:
http://www.travauxpublics.nl/

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.