Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Autopuzzeltocht Midden-Groningen, kerstspecial

12 december 2021 @ 08:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Vind je puzzelen en autorijden leuk? Stap dan in je bolide en doe mee aan de kerstspecial van de Autopuzzeltocht Midden-Groningen. Naast de autopuzzeltocht zelf kun je ook een kerstpakket met streekproducten bijbestellen.

Rijdend door Midden-Groningen zal je verbaasd zijn over de pracht van de regio. Van ontelbare karakteristieke oldambt- en veenboerderijen, landschappen ingericht met de precisie van de tekentafel, waterlopen die hun oorsprong nog vinden in de ijstijden, tot en met indrukwekkende nieuwe ruige natuur.

De schatkamer Midden-Groningen is óók gevuld met veel producten en innovaties waar Groningen, de rest van Nederland en tot ver wereldwijd mensen profijt van hebben. Dat was in het verre verleden al zo, dat is nog steeds en wordt voortgezet tot ook in de toekomst. Wil jij ontdekken wat die veelbesproken, typische Groningse identiteit tot stand kan brengen? Laat je dan meevoeren in het verhaal over Midden-Groningen; wat heeft het voortgebracht en wat gaat de toekomst bieden.

Marleen Brekelmans, vrijetijdsdeskundige bij RTL Koffietijd merkt de kerstspecial aan als haar persoonlijke favoriet. Groningen is echt heel mooi en krijgt te weinig aandacht, terwijl het er echt prachtig is, aldus Brekelmans.

Details

  • De kerstspecial van de Autopuzzeltocht Midden-Groningen kun je rijden op zondag 12 en zondag 19 december 2021
  • Het gehele jaar kun je de reguliere Autopuzzeltocht Midden-Groningen rijden, van woensdagen t/m zondagen
  • Meer informatie en boeken op Autopuzzeltocht Midden-Groningen
Facebookmail

Gegevens

Datum:
12 december 2021
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

Midden-Groningen
Netherlands

Organisator

LocalGroningen

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.