Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Art Carrousel

19 juli 2020 @ 13:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 2 augustus 2020 at 13:00

One event on 16 augustus 2020 at 13:00

Art Carrousel is een kunstzinnige en vermakelijke belevenis en artistieke mallemolen voor jong en ouder. Op drie zondagen in juli en augustus draai je een aantal bijzondere rondjes met veel kunstplezier en artistiek vermaak.

In- en rondom De Ent is een expositie-parcours uitgezet met allerlei kunstzinnige verrassingen. Het rondje leidt je langs diverse kunstwerken, zowel binnen- als buitenkunst.  Ook tref je een kunstkramerie aan met kleinschalige demonstraties of workshops en geniet je van enkele muzikale en theatrale traktaties.

Gezinnen met kinderen krijgen speciale aandacht. In de ‘achtertuin’ van De Ent is een ruime speelweide met schommel, speelschip, klimtoestellen en water- en zandspelen aangelegd. Op deze zondagmiddagen zijn er diverse aanvullende kinderactiviteiten en leuke voorstellingen.

Rondom het gebouw zijn meerdere zit- en ontmoetplekken ingericht. Naast genoeg beweegruimte heb je zo ook voldoende plaats om even lekker te ontspannen of van een lekker hapje en/of drankje te genieten.

Art Carrousel vervangt Art Carnivale

Geen grote evenementen betekent ook geen Art Carnivale … Om deze zomer gezien en gehoord te blijven hebben de kunstenaars van De Draad, de initiatiefnemers van Art Carnivale, een kleinschalige alternatieve kunstbelevenis bedacht: Art Carrousel.

Details

  • Kosten toegangskaarten: € 10, kinderen t/m 5 gratis en kinderen van 6 t/m 12 jaar € 5
  • Reserveer vooraf voor een ritje in de ‘draaimolen’ van Art Carrousel: vanwege de afstandsmaatregelen kan De Ent slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijk ontvangen. Vooraf reserveren is daarom nodig. Na reservering ontvang je een bevestiging met parkeer- en bezoekersinstructies
Facebookmail

Gegevens

Datum:
19 juli 2020
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Kunst- en cultuurhuis De Ent
Bovenpad 13
Hellum, 9627 PN

Organisator

Kunstenaarscollectief De Draad
Telefoon:
06-45882588
Website:
https://www.stichtingdedraad.nl/