Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Art Carnivale Zomercarrousel – AFGELAST

25 juli @ 14:00 - 20:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Geniet van een afwisselend programma voor jong en oud(er) met dichters en vertellers, muziek, (straat)theater, kinderactiviteiten, de kunst- en streekproductenkramerie en lekker eten en drinken. Met de Zomercarrousel presenteert Art Carnivale vijf zondagen met een ‘Kleintje Art Carnivale’ in het nieuwe belevenispark Kultuureiland Damsterplas bij Steendam. Iedere zondag heeft een geheel eigen programma en nieuwe verrassingen!

Kultuureiland Damsterplas

De voormalige zandafgraving bij Steendam wordt op een organische manier heringericht als een artistiek en attractief belevenispark: het Kultuureiland Damsterplas. Kunstenaars en ideeënmakers uit de omgeving realiseren hier samen met de gemeente Midden-Groningen en andere inspirators uit de regio een nieuwe attractie op het gebied van kunst en natuur.

Alhoewel het park nog volop in ontwikkeling is, ben je al van harte welkom. Naast de Art Carnivale Zomercarrousel kun je er ook op de overige dagen terecht. Maak bijvoorbeeld een wandeling , geniet van kunst en natuur en volg de ontwikkelingen van het park op de voet.

Aan de Damsterplas liggen enkele zit- en ontmoetingsplekken en twee strandjes. Het water in de plas is van goede kwaliteit en kan recreatief gebruikt worden. Zwemmen en varen is geheel op eigen risico, er is geen water- en/of strandbewaking aanwezig. Gemotoriseerd vaarverkeer is verboden.

Details Art Carnivale Zomercarrousel

  • Kosten toegang: € 16 per persoon (ticket € 15 + € 1 servicekosten), kinderen van 5 t/m 12 jaar betalen € 6 (€ 5 + € 1 servicekosten)
  • Kaarten bestel je in de ticketshop op Art Carnivale of op Art Carnivale Facebook
  • Per dag zijn er maximaal 500 toegangskaarten beschikbaar, reserveer je kaarten dus tijdig!
  • Versnaperingen betaal je met consumptiemunten die voor € 2,50 op het terrein te koop zijn
Facebookmail

Gegevens

Datum:
25 juli
Tijd:
14:00 - 20:00

Locatie

Kultuureiland Damsterplas
Netherlands

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.