Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1, 2, 3, 4 Poppetje van Papier

12 december 2021 @ 15:00 - 17:00

In 1,2,3,4 Poppetje van Papier wordt uit een levenloos stuk papier een nieuw fantasierijk leven gekreukeld: een zaadje groeit uit tot een bloem, een rups ontp(r)opt zich tot een vlinder, een papieren pop komt tot leven. Op verschillende muziekstijlen nemen de drie spelers de jonge kijkers mee naar het ontstaan van leven, liefde, humor en verdriet.

Alles heeft een begin en een eind, maar dat einde is weer een begin van iets nieuws. Zo kun je oneindig lang door gaan. Ook met papier. Drie manipulatoren vertellen het woordloze verhaal en laten niks aan het toeval over. Hoewel … wat als het papier scheurt? Dan maken ze er gewoon iets nieuws van. Na het zien van deze voorstelling is papier nooit meer gewoon papier. Want je kunt ervan houden, om huilen, van schrikken en het kan je meenemen naar een wereld die er nog niet was. Hoewel… het was er wel, maar je zag het nog niet.

Holland’s Got Talent
1, 2, 3, 4 Poppetje van Papier
 was voor het grote publiek voor het eerst te zien in Holland’s Got Talent bij RTL 4 en schopte het helemaal tot aan de finale! De juryleden bestaande uit Ali B, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw spraken vol lof over de act. “Wat er ook gebeurd, kunst blijft altijd bestaan. Je hebt alleen drie talenten en een stukje papier nodig om mensen te raken en te inspireren”, aldus Ali B tijdens het jurycommentaar.

Voor meer informatie kijk je op Kielzog.

 

Facebookmail

Gegevens

Datum:
12 december 2021
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kielzog Theater Kunstencentrum
Gorecht Oost 157
Hoogezand, 9603 AE Netherlands

Overige informatie

Kosten
Zie de tekst.