Camping Meerwijck

Meerwijck is een zeer verzorgde en gezellige familiecamping met jachthaven in de prachtige provincie Groningen.

Camping Meerwijck is voorzien van seizoen-, jaar-, kampeer- en camperplaatsen. Ook zijn er verschillende accommodaties te huur, waaronder 4-6 persoonschalets, safaritenten, Coco Sweet tenten, trekkershutten en een wigwam. Het speciale groepenveld is zeer geschikt voor school- en verenigingsuitjes of voor meerdere families die samen komen.

De camping ligt in een prachtig natuurgebied aan het Zuidlaardermeer, waar je heerlijk kunt varen. Dus heb je een boot, neem deze dan beslist mee. Camping Meerwijck beschikt over een jachthaven met voldoende ligplaatsen.

Meerwijck is een unieke locatie om je vakantie door te brengen. Je kunt hier genieten van de omgeving (het strand, de polders, de bossen en het water) en als je cultuur wilt proeven of een dagje shoppen dan is de stad Groningen dichtbij (14 km).

Voor meer informatie kijk je op Camping Meerwijck

Activiteiten

Camping Meerwijck organiseert regelmatig leuke activiteiten, zowel voor campinggasten als voor dagjesgasten. In het hoogseizoen is er drie keer in de week een rondvaart vanuit de camping over het Zuidlaardermeer, met onder meer een stop bij de vogelkijkhut. Ook voor de oudere jeugd worden outdoor-activiteiten georganiseerd, zoals suppen op het meer en paintballen in het bos. De camping is tevens gestart met foodtruck- en springkussenfestivals, en elke zaterdag in de zomervakantie is er van 16.00 tot 22.00 uur een festival op het dorpsplein.

Het complete activiteitenprogramma vind je in de app van Camping Meerwijck, onder het kopje animatie.

Facebookmail