Art Carnivale

Art Carnivale is één van de meest opvallende ‘voel-je goed’ festivals; een kunstzinnig familiefestival voor iedereen en alle leeftijden. Met veel kunst, muziek, theater, lekkernijen, kinderactiviteiten en een grote creatieve markt in het prachtige strandpark aan het Schildmeer is er voor iedereen wat te beleven.

Wat begon als een expressie van kunst, hobby en levensstijl van een opvallende club samenwerkende creatieven is uitgegroeid tot (boven)regionaal feest van herkenning voor een steeds grotere groep van vaak even bijzondere bezoekers. Art Carnivale biedt een haast ondenkbare ervaring voor wie op zoek is naar zowel ontspanning en gemoedelijkheid als een onvergetelijke culturele en kunstzinnige belevenis.

Naast het elk jaar weer verrassende en soms bijna overvolle programma, is Festival Art Carnivale vooral de plek om de drukte van alledag even te vergeten en samen te genieten van al het moois dat drie dagen lang voorbij komt. In een kleinere setting wordt Art Carnivale soms omgetoverd naar Art Carrousel.

Kijk voor meer informatie op Art Carnivale

Facebookmail